tn_nosmoking_banner.jpg

120x240_log.gif

eer_logo.jpg 

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Hajdú Volán Zrt.

Menetrendek » Helyi menetrend » Berettyóújfalu

tn_buf_cimer.jpg

  valasztovonal_1.gif

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy Berettyóújfalu városában a Hajdú Volán Zrt. 2012. március 31-ig végezte a helyi közlekedés üzemeltetését.

Köszönjük Utasainknak, hogy megtisztelve társaságunkat velünk utaztak!

A március hónapra megváltott helyi bérletekkel 2012. április 5-ig, a bérlet viszonylatának megfelelően ingyenesen utazhatnak helyközi járatainkon.

A jövőben a településen felmerülő utazási igények kielégítésére helyközi járataink igénybevehetőek, melyek az alábbiak szerint biztosítanak eljutási lehetőséget Berettyószentmárton és az autóbusz-állomás, illetve a kórház között:

tn_autvt.jpg  A tájékoztató letöltése (pdf, 905KB)
   
tn_mako.jpg  A tájékoztató letöltése (pdf, 501KB)
   
tn_szbolt.jpg  A tájékoztató letöltése (pdf, 886KB)

A tájékoztató nagyobb méretben történő megjelenítéshez kérjük, kattintson a képre!

Események
2012. szeptember 28., péntek

A Hajdú Volán Zrt. 2012. szeptember 28-án sajtótájékoztatót tartott az Európai Unió támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program Közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztése keretében megvalósuló „Az autóbusz-közlekedés műszaki infrastruktúrájának és utastájékoztatási rendszerének fejlesztése” című projekt zárása alkalmából.

2011. szeptember 06., kedd

A Hajdú Volán Zrt., a DH-Szerviz Kft. és a Debreceni Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. 2011. szeptember 6-án sajtótájékoztatót tartott az Európai Unió támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program Közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztése keretében megvalósuló „Az autóbusz-közlekedés műszaki infrastruktúrájának és utastájékoztatási rendszerének fejlesztése” című projekt nyitórendezvénye alkalmából.

2010. szeptember 24., péntek

A Hajdú Volán Zrt. és az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. 2010. szeptember 22-én sajtótájékoztatót tartott, az Európai Unió támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program Közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztésének keretében megvalósuló „A Hajdú Volán Zrt. menetrend szerinti helyközi/távolsági autóbusz-közlekedéséhez kapcsolódó irányítástechnológiai és forgalomtechnikai fejlesztések megvalósítása” című projekt zárása alkalmából.