tn_nosmoking_banner.jpg

120x240_log.gif

eer_logo.jpg 

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Hajdú Volán Zrt.

Menetrendek

Online utastájékoztatás

Az autóbuszok valós helyzetének megjelenítése.

 

Helyi menetrend

A HAJDÚ VOLÁN Zrt. városi (helyi) menetrend szerinti autóbuszjáratainak menetrendjei. 

tn_buv_cimer.jpg tn_hszob_cimer.jpg
Balmazújváros Hajdúszoboszló

 

Országos, regionális menetrend

Menetrendkönyv

A Hajdú Volán Zrt. menetrend szerint közlekedő országos és regionális, továbbá a társvolán társaságok által Hajdú-Bihar megyét érintően közlekedtetett járatok menetrendjei.

tn_list_betu.jpgtn_list_vonal.jpg

Menetrendi kereső

Az országos adatbázis elérhetősége (Hivatalos Autóbusz Menetrend), melyből részletekbe menően lehet tájékozódni a Volán-társaságok járatairól. - új ablakban jelenik meg -

ham.jpg

 

Nemzetközi járat

A Debrecen - Oradea járatunk mentrendje és díjtáblázata.

tn_535_Debrecen_Oradea.jpg

 

Vonalhálózati térképek

Utazása megtervezésének és megkönnyítésének érdekében honlapunkra - Utasaink kérésére - felkerültek a helyi, valamint az országos és regionális vonalhálózati térképek. A térképek pdf formátumúak, melyek megtekintéséhez Acrobat Reader szükséges.

tn_megye_vh.jpgtn_bujv_vh.jpgtn_hszob20130107_vh.jpg

Események
2012. szeptember 28., péntek

A Hajdú Volán Zrt. 2012. szeptember 28-án sajtótájékoztatót tartott az Európai Unió támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program Közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztése keretében megvalósuló „Az autóbusz-közlekedés műszaki infrastruktúrájának és utastájékoztatási rendszerének fejlesztése” című projekt zárása alkalmából.

2011. szeptember 06., kedd

A Hajdú Volán Zrt., a DH-Szerviz Kft. és a Debreceni Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. 2011. szeptember 6-án sajtótájékoztatót tartott az Európai Unió támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program Közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztése keretében megvalósuló „Az autóbusz-közlekedés műszaki infrastruktúrájának és utastájékoztatási rendszerének fejlesztése” című projekt nyitórendezvénye alkalmából.

2010. szeptember 24., péntek

A Hajdú Volán Zrt. és az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. 2010. szeptember 22-én sajtótájékoztatót tartott, az Európai Unió támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program Közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztésének keretében megvalósuló „A Hajdú Volán Zrt. menetrend szerinti helyközi/távolsági autóbusz-közlekedéséhez kapcsolódó irányítástechnológiai és forgalomtechnikai fejlesztések megvalósítása” című projekt zárása alkalmából.